Heinenoord op stoom met UIV

Sinds Heinenoord Assuradeuren zich aansloot bij de Stichting Uniforme Inrichting Volmachtketen en aan de gang is gegaan met de uniforme inrichting is er inmiddels een hoop vooruitgang geboekt. Deze week heeft Heinenoord Assuradeuren een mooie mijlpaal bereikt: 80% van de particuliere volmachtpolissen is de afgelopen maanden omgezet naar de uniforme inrichting.

De sleutel tot succes zit hem volgens Heinenoord in het goed behouden van het overzicht en de inzet van voldoende capaciteit (intern en waar nodig het inschakelen van aanvullende externe capaciteit). “In het begin was het wel even puzzelen, maar inmiddels werkt het conversieproces vrij soepel. Omdat het behoorlijk wat werk was hebben we gelukkig enkele ANVA consultants kunnen inschakelen die ons helpen in het proces. We maken met het team de benodigde aanpassingen doordeweeks. In de avonduren en/of in het weekend converteren we de polissen in productie, zodat de medewerkers op ons kantoor er zo weinig mogelijk last van hebben.”

Heinenoord verwacht dichtbij het doel te komen om 100% van de particuliere polissen te hebben omgezet tegen het einde van het jaar. “Daarna gaan we direct door met de zakelijke producten, de eigen producten en de poolproducten”, aldus Frank Westmijse, projectleider UIV van Heinenoord Assuradeuren.